Харалан Александров захапа Стефан Янев. Прави се на спасител на България и хората ще гласуват за него. Обаче щели да сбъркат

България отблизо
Ситуацията е много критична, хората слагат филтри пред себе си и избирателно виждат парчета от картината, които могат да понесат. Управлението дойде в много оптимистичен дневен ред, имаше добри перспективи. Изведнъж се появи каскада от кризи, а те не си признават безпомощността. Има много сериозни инвестиции в коалицията. Има голям шанс Стефан Янев да е следващият бърз спасител”.

Това прогнозира социалният антрополог Харалан Александров пред NOVA NEWS.

По думите му новият „псевдоелит“ е трябвало да „накаже“ определени хора. „Успяхме да спрем държавата, изчегъртахме каквото можахме и се озовахме с разрушени институции“, коментира той.

Направеното от ГЕРБ в момента се чегърта и народът не е доволен.

Търси си нов спасител.

И вижда точно Стефан Янев в ролята на спасител. Защо бе, хора, изплака Александров. Какво ви пречи да гласувате за ГЕРБ, изплака Харалан.

От своя страна социалният психолог Росен Йорданов смята, че политическото лидерство липсва, а политиците не са подготвени за тази ситуация. „Лидерството трябва да дава хоризонт, да сплотява и обединява, а не виждаме това. Напрежението в коалицията е много силно, мразят се и са несъвместими. Кризисната ситуация оголи това.

Янев обслужи интересите на русофилите, не виждам неговото проНАТОвско мислене“, посочи той.

Затова народът пак щял да бъде излъган.

Б.Р.

Дали?

Народът, или дежурните трубадури на властта?

И какво лошо има човек да е русофил?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.