Хаджигенов обясни на един каскет защо Радев ще спечели и защо е достоен мъж

България отблизо
Каскет, чуваш ли ме? Ексшефът на ДАНО е съучастник в незаконните подслушвания. Защо Емил Тонев е шеф на НСО? Това каза адвокат Николай Хаджигенов във видеозапис, пуснат на страницата му във Фейсбук.

Той казва: „Вчера имаме блага вест – служебното правителство и президентът Радев махнаха шефа на ДАТО от заеманата от него длъжност. Това е направено по една единствена причина, а именно заради незаконните подслушвания и дейността на ДАТО в тях. Всички са знаели за незаконните подслушвания. Служители на ГДБОП казаха пред временната комисия за полицейското насилие и незаконното подслушване в НС, че по нареждане са давали устни докладни. Вече бившият шеф на ДАТО е съучастник в това“, допълва адвокатът от ИБГНИ.

 

След това  обръща внимание и на темата с полицейското насилие: „Сигурно няма български гражданин, който да не е гледал записа от побоя зад колоните. Сега си представете, че сте в удобно, кожено кресло в една не много известна сграда в „Лозенец“. Казвате се Емил Тонев и все още сте шеф на НСО. Вашите подчинени служители гледат побоя над българските граждани зад колоните. Не пускат докладни, но вие ги укривате. Единият се явява пред комисията, но не помни нищо.  Другият не знае как се казва. Това естествено няма нищо общо с вас, нищо, че вие сте шеф на НСО.

 

Никой от тях, включително и вие, не сте си мръднали пръста. Под неговото ръководство записите са били изтрити. НСО отказва съдействие за целите на правосъдието. И аз не спирам да си задавам въпрос защо този човек все още е шеф на НСО?! Защо дежурният офицер на 10 юли м. г. и дежурният на пост видеонаблюдение  все още са служители на НСО?!

Видеото вижте ТУК

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *