Тошко Йорданов сдъвка Христо Иванов! Вижте какво му каза!

България отблизо

Вторият човек в ИТН Тошко Йорданов продължава похода си срещу довчерашните си приятели от „Демократична България“, пише БЛИЦ.

„С тъга наблюдавам чудовищното късогледство и министерски мечти на т.нар. „политически лидери”. Ок!“, написа Йорданов в Twitter.

Ядосаният Йорданов е сменил профилната си снимка с общ кадър на Христо Иванов и Бойко Борисов от министерския период на лидера на ДБ.


Задочната война започна вчера по БТВ с интервю на Христо Иванов, че е недопустимо да се предлага министър-председател без снимки от протеста. Освен това ДБ се канят да не подкрепят еднолично обявения кабинет на ИТН.

„Умният човек много, ама много би трябвало да внимава, когато говори публично и да мисли за последствията. Ако мисли…“, написа снощи Йорданов.

Последва нова порция критики.

„Ако не беше ИТН, тиквата щеше още да е премиер! Не хващате ли реалността? Пак да припомня защо Тиквата не е премиер! Разбирате ли накъде ви бия? ЦИК при 100% обработени протоколи: „Има такъв народ“ печелят изборите. Партията на Слави Трифонов води и при вота в чужбина. „

Tagged

1 thought on “Тошко Йорданов сдъвка Христо Иванов! Вижте какво му каза!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *