Тома Биков заплаши Христо Иванов със „златния пръст“ на ДПС

България отблизо

„Тепърва, лидерът на „Демократична България“ ще разбира в какъв капан е вкарал политическата си общност. На него му предстои да се моли за подкрепа на БСП и да получава подкрепа от ДПС на висока цена.

А Трифонов ще продължи да го унижава и да го поставя в неловки ситуации“. Това написа в профила си във фейсбук Тома Биков от ГЕРБ по повод интервю на Христо Иванов пред „Дарик“.

Ето какво пише в поста си Биков:

 

„Искаме да формираме мнозинство, което да изтика навън ДПС. Това е математически възможно. Това не означава ДПС да бъде изчегъртано, а да не бъдат в положение на златен пръст“. Това заяви Христо Иванов пред „Дарик“. За разлика от ГЕРБ, които трябва да бъдат изчегъртани, ДПС само ще бъдат извадени от положението на „златен пръст“. Така омекват каузите.

На Христо Иванов предстои да претърпи още силни разочарования, които ще бъдат породени от сблъсъка му с реалността. ДПС ще бъде „златен пръст“ на управлението, в което се кани да участва и това ще се види съвсем скоро.

Второто разочарование за Иванов ще се породи от факта, че ГЕРБ няма да бъдат изчегъртани. Ако не вярва да пита Бойко Рашков, който вместо да изчегърта ГЕРБ втвърди симпатизантите на партията. Явно Христо Иванов е разбрал вчера кой е Станислав Трифонов, от къде идва и накъде отива.

Тепърва, лидерът на Демократична България ще разбира в какъв капан е вкарал политическата си общност. На него му предстои да се моли за подкрепа на БСП и да получава подкрепа от ДПС на висока цена. А Трифонов ще продължи да го унижава и да го поставя в неловки ситуации.

Никакви празни приказки и клишета за въображаеми демонтирания на модели няма да са в състояние да скрият грозната реалност. По плодовете ще ги познаете“, пише Биков.

Tagged

1 thought on “Тома Биков заплаши Христо Иванов със „златния пръст“ на ДПС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *