Тома Биков: Европейската преса е платена и работи срещу ГЕРБ

България отблизо

Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена подкрепа от страна на ЕНП. Това, което се разиграва в европейската преса, са директно платени публикации от българи, заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Запитан кои медии и публикации визира, народният представител не можа да посочи.

Той е ядосан, че дори след резолюцията на ЕС някои медии представят страната ни като корумпирана, а тя изобщо не била и това се въртяло само в главите на комунистите/?!/ 

„Понеже нямам доказателства, няма как да кажа конкретна публикация, но една не малка част от тях са си поръчки”, каза Биков.

„Европейските медии между другото също вземат пари”, твърди Биков без да конкретизира – „ехее, колко хора, които да поръчват в България, не е толкова скъпо. Не мога да казвам имена”, каза Биков в национален ефир.

БГНЕС припомня, че за протестите в България и проблемите с корупцията пишат не само издания от Западна Европа, а и отвъд океана.

С материали, отразяващи обстановката у нас, излязоха “Ди Цайт”, „Ди Велт“, вестник „Райнпфалц“, „Шпигел“, „Индипендънт“, Евроактив, Евронюз, „The Brussels Times“, “Политико”, „Интелинюз“, „Гардиан“, Полски институт за международни отношения, “Файненшъл Таймс” (ФТ), американската медия The World и други. /БГНЕС

Тома Биков приказва без никакъв свян, че Европа е на страната на ГЕРБ. Но не може да каже кой точно е този, дето симпатизира на партията му. И това е достатъчен маркер, че си говори така, колкото да обърква мозъците на хората.

Последни опити на ГЕРБ-активистите да се задържат във властта. Но скоро и това вече няма да помага.

Тогава единственото спасение за тях ще е да си плюят на петите. Докато имат възможност.

Tagged

1 thought on “Тома Биков: Европейската преса е платена и работи срещу ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *