Стъки скочи на новата петорна коалиция и покани „лошите лелки“ Дончева и Манолова да изразходват енергия с бойците в неговата зала

България отблизо

Такава агресия, каквато е в парламента последните дни, не съм виждал и по състезания. Това каза в предаването „Събуди се” по Нова телевизия Станислав Недков-Стъки.

Той дори покани „лошите лелки“ Мая Манолова и Татяна Дончева да дойдат на някое състезание, за да изразходват енергията. „Мая Манолова да дойде да я включим в нашия отбор, щом иска да изразява агресия. Татяна Дончева – също“.

„Това, че парламентът е пъстър, е добре. Но агресията, злобата и реваншизмът надделява над политическата отговорност. Ако искаме да търсим добри решения, трябва да седнат големите лидери да си говорят, а не да си крещят“, посочи той.

„Проблемите на хората не се решават. Чухме за увеличаване на заплатите с 20% от ДБ. Новата петорна коалиция в НС отказва да проведе дебата за належащите проблеми, които трябва да бъдат решени”, подчерта Недков.

Той добави, че на дневен ред стоят не въпросите към Борисов, а към лидера на „Има такъв народ” Станислав Трифонов. „Този човек трябва да излезе и да даде отговори на много въпроси.

По думите му, излъчването на правителство от малцинството било огромна кражба. „Всяко правителство без участието на ГЕРБ и без премиер нейния лидер, не е нормално“, каза още той.

Припомняме, че Стъки обяви, че ще прави протест, ако ГЕРБ не бъде подкрепен за ново правителство.

Освен това така наречените „лелки“ са на възрастта на собствената му съпруга и би трябвало да ги уважава. 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *