Стъки: Протестите стигнаха дъното! Борисов не е виновен, че българите отиват да живеят в чужбина. Там получават повече пари!

България отблизо

Днес Отровените доказаха, че не загрижеността за здравето на протестиращи и лекари е причина за спирането на протеста, а липсата на протестиращи. Такова мнение изрази във Фейсбук Станислав Недков – Стъки, председател на родната федерация по ММА.

Поредната им безумна акция, да оставят използвани обувки пред Министерски съвет е нескопосан опит за заиграване с хилядите българи в чужбина и техните близки останали тук. Печеленето на политически дивиденти чрез манипулация и изкривяване на истината, говори за неспособността на Отровените, да излъчат положителни послания и да дадат решения на проблемите на хората, чрез които да ги спечелят.

Доказателство за това е и кражбата на този начин на протест от македонци, които са протестирали със стари обувки в Скопие в началото на 2019г.

Със сигурност Борисов не е перфектен, но да твърдиш, че той е причината 2 милиона българи да живеят извън страната е нелепо.

Коректното е да се каже, че немалка част от българите зад граница учат в по-престижни университети, имат по-добре платена работа, търсят американската си или някаква друга мечта, влюбени са и са избрали да живеят със семейството си другаде, ромите получават някъде по-високи социални помощи и т.н…

Причините могат да бъдат много. Със сигурност трагичните случаи на разделени родители и деца, търсещи по-добро място за живеене също не са малко. Но някак си не ми се вижда справедливо да обвиняваме един човек за това. Може би всеки от нас има вина, че роднина, приятел, съсед или дори непознат е избрал да живее извън България. Всеки иска да живее в спокойна и правова държава. Злобата, агресията и завистта, отвращават нормалните хора и немалко от тях наистина са избрали да живеят на по-добро място, където освен материалното, ще намерят хармония със себе си и с околните. Затова нека всеки от нас остави егото и политическите си симпатии на заден план и всички поставим, като водещи в нас вярата в Бог, семейството, любовта и вършенето на добри дела. Тези неща, плюс икономическата стабилност могат да дадат причина на наш сънародник зад граница, да се прибере в родината си.

Стъки! Нов, спасителю наш!

А кой е виновен?

И кой си ти, та да учиш българите как да живеят и как да протестират?

Всяка жаба да си знае гьола!

Ние отдавна сме в дълбокия гьол.

Кой ни натика там?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *