Стъки отново изнагля! Иска оставката на Бойко Рашков!

България отблизо
Защитникът на управлението на Бойко Борисов – ММА- боецът Станислав Недков – Стъки пак цъфна в публичното пространство. Този път организацията му – Консервативно-патриотично движение поиска оставката на шефа на МВР Бойко Рашков.

Оказва се, че Стъки и хората му в лицето на Недялко Недялков /ПИК/, Юлий Москов се възмутили от думите на Рашков, който преди ден каза, че ако бил директор в БТВ, щял да отстрани водещите на сутрешния блок, които в ефир миловидно всеки ден се обръщат един към друг на „Злати“ и „Биби“ /бел. ред. Златомир Йочев, Биляна Гавазова/. Припомняме ви, че интервюто им с Рашков си навлече гнева на хората заради непрофесионалните въпроси. Реално нито един злободневен въпрос, свързан с работата и проблемите на ведомството не бе зададен като да речем битовата престъпност, набезите по селата, липсата на кадри  и т. н.

 

„Човекът, одарен с най-много репресивна власт и възможности по силата на професионалните си задължения, размахва пръст на журналисти, недоволен от поставени от тях въпроси. Консервативно-патриотичното движение (КПД) възразява остро срещу посегателството над независимостта на медиите и намесата в редакционната им политика от страна на висш държавен служител. Настояваме за оставката на г-н Бойко Рашков, който в последните дни свърза името си и с безпринципни уволнения на висши офицери от ръководството на МВР с дългогодишен опит и авторитет в системата“, пише организацията.

 

Припомняме ви, че Бойко Рашков се извини по БНР за казаното.

До този момент Стъки нито веднъж не е взел отношение към станалите вече десетки изгонени и притискани журналисти по времето на ГЕРБ.  Припомняме ви, че на няколко пъти ММА-боецът организира протести в защита на Борисов, които обаче се оказаха малобройни.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *