Стоян Мирчев заподозря двуличие на Слави към президента! Вижте какво го попита!

България отблизо
Надявам се на малко повече разум от Слави Трифонов. Той каза, че ще подкрепи Румен Радев за втори президентски мандат. Не мога да разбера как го харесваш и подкрепяш, а не харесваш и подкрепяш неговото правителство.
Слави Трифонов от една страна говори едно, но прави съвсем друго. Разбирам че се опитва да прикрие провала да реализира мандата, но не бива това да става на гърба на президента.

Това каза по БТВ депутатът от БСП Стоян Мирчев.

По отношение на следващия мандат, ГЕРБ ще си направят театъра, те трябва да прикрият тоталната си изолация. След като ГЕРБ си изиграят театъра, трябва да гледаме към третия мандат.

 

Президентът решава на коя политическа сила ще връчи мандата. Това е изцяло отговорност на президента, ние нямаме право да се бъркаме в неговите решения. Ние имаме решение на Националния съвет, ако получим мандата, да го вземем мандата и да предложим служебното правителство да остане като редовно. Ако получим мандата, ще има разговори с политическите сили в парламента, без ГЕРБ и ДПС, заяви Мирчев.

 

Предизвикателствата пред нашата държава са много големи – като например COVID кризата и Националния план за възстановяване, инфлацията расте, пенсиите трябва да бъдат преизчислени. Има належащи неща, които трябва да се решат и трябва да се заемам с тях, посочи социалистът.  Трябва да поставим сроковете, да поставим рамките и да действаме. Трябва да поставим задачите и определените хора, които да ги решат, добави той.

Tagged

1 thought on “Стоян Мирчев заподозря двуличие на Слави към президента! Вижте какво го попита!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *