Станаха ясни имената на бъдещи министри в новото правителство!

България отблизо

Служебният министър Николай Денков най-вероятно ще бъде министър на образованието и в новото правителство, водили сме неофициални разговори с него, заяви Даниел Лорер от „Продължаваме промяната“ по бТВ. Той пък е номинацията за външен министър, стана ясно от думите му. 

Може да има и други от служебното правителство, които да запазят постовете си в следващия кабинет, но нека спрем дотук. Разбира се, че ще има министри от други партии в правителството, каза още Лорер.

Имаме много проблеми в държавата – като при зъболекар: доста кариеси, няма много пътища за решаването им, трябва да се направят пломби, обясни той ситуацията в страната. 

За нас изборите не са приключили, те продължават и в неделя. Ще направим всичко възможно г-н Радев да спечели втория тур, защото той започна промяната и даде шанс на България, категоричен бе Лорер.

„Продължаваме промяната“ е центристка организация. Много харесвам думите на Чърчил „Ако на 20 г. не си социалист, нямаш сърце. Ако след това продължаваш да си социалист – нямаш ум.“ Като студент бях член на младежкото социалистическо движение в Израел, после на „Да, България“ тук. Но като видя възрастни хора да ровят в кофите за боклук, сърцето ми се обръща – този тип социална справедливост не зависи от ляво или дясно, обясни Лорер.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *