Спас Гърневски: Елена Йончева трябва веднага да напусне парламента!

България отблизо

БСП и президентът участват в акция за сваляне на демократично избраното правителство.

Страната, която президентът зае в полза на БСП, беше видима. Това каза в сутрешния блок на Нова тв депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. „Управленската програма на правителството се изпълнява стриктно и коректно, България вече е незаобиколим фактор. Недоволство винаги ще има, но вътрешната икономическа стабилност на България стана възможна, защото през последните 10 години правителството и местната власт създадоха условия за бизнес“, заяви Гърневски.

„Речта на Нинова по време на Конгреса и вчерашната реч на президента са недвусмислени – грубо посегателство срещу разделението на властите в страна – и от страна на БСП, и от страна на президента имаше грубо посегателство срещу независимата съдебна власт. Антикорупционният закон вече започва да работи, видяхте какви хора попаднаха под ударите му. В България вече започва да се въвежда ред, няма недосегаеми хора вече“, подчерта депутатът от ГЕРБ. Той е категоричен, че в ГЕРБ хората, за които има съмнения, че са извършили престъпление, веднага се отстраняват.

Ако г-жа Йончева беше в ГЕРБ, вече нямаше да е в парламента, заяви Спас Гърневски.
Е, то по тази логика целият ГЕРБ не трябва да е в парламента и то отдавна, но това е друг въпрос!

И Плевнелиев трябваше да си хвърли оставката, но това също е друг въпрос.

Важното е сега да се плюе и да се манипулира.

Ако изобщо е останал някой за манипулиране.

Tagged

2 thoughts on “Спас Гърневски: Елена Йончева трябва веднага да напусне парламента!

  1. КОЙ СИ ТИ БЕ БОКЛУК ЧЕ ДА КАЗВАШ ЧЕ ЕЛЕНА ТРЯБВА ДА НАПУСНИ ПАРЛАМЕНТА !ТЯ Е ИЗБРАНА С ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ !И НАРОДА ЩЕ КАЖЕ КАКВО ДА ПРАВИ ЕЛЕНА !А ТИ ДЕТО ШЕТАШ ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ ЩЕ ТЕ ПИТАМ ДАЛИ ЩЕ СИ ДЕПУТАТ СЛЕД МЕСЕЦ МАРТ !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *