Свиленски жестоко захапа ГЕРБ. Замълчете и наведете глави, лицемери!

България отблизо
Сблъсък между ГЕРБ и БСП заради цените на тока преди блиц контрола и в присъствието на премиера Кирил Петков и вицепремиерите.

„Имате правата след като от нашата група настоявахме докладът от заседанието от 1-ви февруари да бъде внесен на сайта на Народното събрание – ще се съгласите днес да измените правилника и да включите така важната точка за 100% субсидиране на небитовите потребители“, заяви Жечо Станков от ГЕРБ-СДС.

 

„Всяка сутрин ще излизам от тук като ГЕРБ спекулират с цените на тока. Кабинетът Борисов прекрати проекта „Белене“. Общините, управлявани от ГЕРБ, плащат по 6000 лева за улична лампа и над 1000 лева за украса. Смирете се, замълчете и чуйте какво ви предлагат управляващите. Когато си спрял „Белене“, когато си изкарал училища на свободния пазар, поведението ви е лицемерно“, допълни Георги Свиленски от БСП.

 

„Ще влезе разглеждането другата седмица“, отговори председателят на парламента Никола Минчев.

 

„Не може той да казва на парламентарната група да слуша. Господин Свиленски, обещахте светло бъдеще. А днешното бъдеще е тъмно, студено и по-скъпо“, каза още Александър Иванов от ГЕРБ-СДС.

Студено и тъмно е заради вас, отряза го депутатът.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *