Светльо Витков разкри защо не е вярвал на Слави още с появяването му в политиката!

България отблизо

Отнесох много “храна” заради отношението си към Слави и ИТН. Питат ме, защо се заяждаш с него… Ето и отговора, който вече мога да дам, така че да ме разберете:

Не се заяждам.

Захапах Слави от началото на появяването му в политиката… Не защото стартира кампанията си за махане на партийните субсидии с клевети по мой адрес. Захапах го, не защото е клеветник, а защото не вярвам на човек, който цял живот е обслужвал групировки: Мултигруп, ВИС, Тератон…

Не вярвам на човек, който се прави на мутра, ходи с охрана и джипове, държи се като мутра, но никога не е имал топки да бъде такъв. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на „Глас народен“ Светльо Витков. 

„Не вярвам на човек, на който други му вършат работата. И най-важното: Захапах го от самото начало, защото знаех, че с политическите си напъни може да унищожи надеждата на гласувалите за него за промяна на модела на управление в България“, добавя той.

„Човек е това, което е бил през целия си живот. Без значение къде е стигнал, колко пари, власт и слава има, на какъв се прави, как изглежда и как се държи.

Позьорите и имитаторите могат да пропълзят нависоко в обществената йерархия, но нямат сърцевина и свободна воля, за да се изправят срещу създателите си. А нямат ли и опит… изгарят в огъня на болните си амбиции и его, но жалкото е, че с тях изгаря вярата и надеждите на повярвалите в тях“, пише още лидерът на „Глас народен“.

Ето и пълния текст на коментара му:

Отнесох много “храна” заради отношението си към Слави и ИТН. Питат ме, защо се заяждаш с него…
Ето и отговора, който вече мога да дам, така че да ме разберете:
Не се заяждам. Захапах Слави от началото на появяването му в политиката…

Не защото стартира кампанията си за махане на партийните субсидии с клевети по мой адрес. Захапах го, не защото е клеветник, а защото не вярвам на човек, който цял живот е обслужвал групировки: Мултигруп, ВИС, Тератон…

Не вярвам на човек, който се прави на мутра, ходи с охрана и джипове, държи се като мутра, но никога не е имал топки да бъде такъв.

Не вярвам на човек, който е вечно
мрачен, навъсен и няма наслада от живота.

Не вярвам на човек, на който други му вършат работата.

И най-важното:
Захапах го от самото начало, защото знаех, че с политическите си напъни може да унищожи надеждата на гласувалите за него за промяна на модела на управление в България.

Вече го виждат всички. Дори тези, които ме “хранеха”…

Така че, Уважаеми, запомнете:
Човек е това, което е бил през целия си живот. Без значение къде е стигнал, колко пари, власт и слава има, на какъв се прави, как изглежда и как се държи.

Позьорите и имитаторите могат да пропълзят нависоко в обществената йерархия, но нямат сърцевина и свободна воля, за да се изправят срещу създателите си. А нямат ли и опит… изгарят в огъня на болните си амбиции и его, но жалкото е, че с тях изгаря вярата и надеждите на повярвалите в тях.

Борбата продължава.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *