Свалят Карбовски от екран! Мегз ли успя, или тези зад нея?

България отблизо
Предаването на журналиста Мартин Карбовски ”Втори план” няма повече да се излъчва по Би Ти Ви. Договорът на предаването, което отразяваше съдбите и неволите на обикновените хора, изтича в края на годината, а от Би Ти Ви нямат намерение да го подновяват.

Името на журналиста бе свързано със скандали в публичното пространство през последните месеци. Един от тях е свързан с дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз обвини Карбовски, че я е изнудвал за интимни услуги.

Другият случай, при който името на Карбовски нашумя в социалните мрежи, бе през лятото в разгара на антиправителствените протести в София. Тогава журналистът публикува клип във фейсбук профила си, на който в силно приповдигнато настроение нарича „боклуци“ хората, които затварят Орлов мост.

В същото време той правеше стотици репортажи с клошари, жрици, бедняци, хора от дъното, гладни, боси, отчаяни и показваше другата България – смачканата и безнадеждната.

 

От ръководството на Би Ти Ви уточняват, че причините за спирането на предаването „Втори план“ е заради промени в програмната схема на телевизията.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *