Сачева: Поведението на президента е противодържавно, защото ни критикува!

България отблизо
Президентът сякаш живее в едни лабораторни условия и непрекъснато ни представя своя утопия за държавата, това е нещо, което всеки разумен човек вижда – че зад фразите на президента не се крие особено съдържание. Поведението му е противодържавно.

Президентът също дължи отговори на въпроси и също следва да говори по теми, които са трудни и по теми, които са свързани с неговите съветници, а знаете, че той избегна отговорите на тези въпроси на пресконференцията.

 

Така Деница Сачева отговори  пред  bTV на критиките на Румен Радев към правителството.

Това че президентът непрекъснато критикува, е неговият начин да изгражда собствената си идентичност, защото темите, по които критикува, особено по темата за образованието, това е несъстоятелна критика. Вчера той коментира, че мерките, които правителството прилага за подкрепа на гражданите за коронакризата, едва ли не са неадекватни и не са съобразени с неговите мерки, такива мерки от страна на президента не сме чули. Непосредствено преди първите мерки за подкрепата, Бойко Борисов беше при президента и обсъдиха мерките, които ще приложим, а след това президентът реши отново да се прави на опозиционер.

Така че от наша страна винаги е имало добронамереност и желание за диалог, но насреща виждаме безпочвени критики и насаждане на червейчето на съмнението, което е общо взето противодържавно поведение.

Не може непрекъснато да насаждаш съмнение във всички институции, не може непрекъснато да твърдиш, че всички институции са корумпирани и единствено президентската е институцията остров, в която няма никакви проблеми и институцията, която би могла да да даде стратегията за бъдещето развитие, това е несериозно, каза още социалният министър Деница Сачева.

Б.Р.

Сачева, а вие за хората ли работите?

Спри да критикуваш президента и виж какво прави прекият ти началник!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *