Румен Радев взриви България! Направи нещо, което народът отдавна чакаше!

България отблизо

Румен Радев единствен се показа като политик и човек, който знае къде е мястото на политиците в тежък за страната момент.

Към него непрекъснато се правят опити да бъде подхлъзнат, или преметнат, а напоследък и изкушен.

Пореден в редицата от изкусители се яви Слави Трифонов и го покани да събеседват в шоуто му за проблемите на България.

На фона на недоволството, което избухна в страната, шоуменът отправи покана към президента, министър-председателя, председателя на Народното събрание, омбудсмана и главния прокурор. Всички от тях приели веднага. А Радев отказал.

В предаването си снощи водещият развя писмо, с което от президентството го уведомяват, че държавният глава няма да му гостува. И с многозначителен и назидателен тон каза – той отказва!

Вместо веенето на писмото от Гологлавия да го изкара страхливец, внезапно го издигна в очите на българите, сочи бързо социологическо проучване.

Това е шоу, при това не много рейтингово и одобрявано от хората  и не върви на фона на разголени балерини и под звуците на чалга да се обсъждат проблемите на страната. При това сериозните проблеми. Самият гост пада на нивото на предаването, ако се съгласи да участва в него и съответно се съгласява негласно, че политиката е шоу и нищо друго.

Това го доказа самият Борисов, който седна на удобното диванче снощи и започна да отговаря на въпроси, които и слепите видяха, че са договорени предварително. Последва една хвалба, едни панагирици, в които Трифонов активно участваше и интервюто се превърна в зле нагласена пародия.

Същото ще се случи и с останалите събеседници, но без Радев. Там шоуменът ще се вкопчи здраво в плячката си и ще се опита да я подхлъзне и да я унижи пред народа.

Президентът коментирал, че няма нищо против да му бъдат задавани неудобни въпроси, но не и в шоу, а в сериозно предаване. Проблемите на страната са достатъчно ескалирали, за да се обсъждат в студио, в която се извървяха всички фолкпавици, зарязани плеймейтки, горди силиконки, герои на ъндърграунта и кой ли не.

Спомняте си, че преди доста години Георги Първанов единствен отказа да се яви на предизборно интервю пред Слави и неочаквано стана президент. Народът оцени фактът, че той не смеси политиката с чалгата.

Сега наследникът му прави точно същото. Отказва да участва в цирк, когато страната е затънала в безизходица и се раздира от стачки и протести, когато бедните обедняват все повече и повече, а институциите, вместо да работят, тичат да се хвалят в шоупрограми.

Освен това се оказа, че и програмите са нагласени, въпросите раздадени и всичко е прах в очите на измъчения и обезверен електорат.

В момента Радев единствен показа, че няма да падне на нивото нито на Слави, нито на Борисов.

Погледнете реакциите на хората в социалните мрежи!

Придворните сайтове го плюят, но народът ръкопляска.

Неговият президент не е палячо, а истински политик!

Tagged

3 thoughts on “Румен Радев взриви България! Направи нещо, което народът отдавна чакаше!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *