Румен Петков: Радев е без алтернатива, ще победи всички

България отблизо
Днес президентът Радев е без алтернатива. Виждаме, че срещу него не просто няма фигура, а няма способност да се излъчи алтернативна кандидатура. Това заяви в студиото на ”Денят започва с Георги Любенов” лидерът на АБВ Румен Петков.

Той обаче предупреди, че това подвежда. „Неговият екип трябва да бъде много внимателен и агресивен в добрия смисъл на думата, защото създаването на спокойствие е фалшиво“, заяви Петков.

 

Лидерът на АБВ каза още, че не допуска левицата да излезе с друг кандидат. Очаква максимална концентрация и в президентската, и в парламентарната кампания.

Според него президентът трябва да бъде внимателен особено от сега нататък. Той коментира, че е важно левицата да се яви консолидирана.

 

„С надеждата съм, че този път всички фигури в левицата, всички хора, които са ангажирани със социалната идея, ще проявят не само разум, а воля на обществото да се даде друга отговорна перспектива“, каза още Румен Петков.

Според него без съмнение фрагментацията сред политическите формации е факт.

„За съжаление основните играчи имат същностен принос. Ако се загледаме за омразата и лъжата, която се излъчва през последните месеци, ще видим, че такова нещо не сме имали в българската история“, каза още той.

За новия проект на Петков и Василев лидерът на АБВ заяви, че в него ще се включи и шефът на НАП Румен Спецов. Смята обаче, че „никой сериозно мислещ ляв човек, няма да се подведе по тази лъжа и спекула“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *