Рашков с разтърсващо разкритие за Борисов и купения вот! Затова сега му се привиждали таралежи!

България отблизо

Не отговарят на истината твърденията на Бойко Борисов и представители на ГЕРБ, че активисти на партията били принуждавани насила да подписват декларации преди изборите. Това заяви на пресконференция министърът на вътрешните работи Бойко Рашков.

„Действали сме само и изключително със законни средства и способи, за да елиминираме купения вот. Видяхме недостойни спекулации, че служители на МВР са задължавали хора да подписват някакви декларации, от страна на един бивш властимащ. Не сме задължавали когото и да било да подписва каквато и да е декларация“, категоричен бе Рашков.

МВР шефът уточни, че не става думи за декларации, а за издаване на протоколи за предупреждение, което е право и задължение на МВР, когато за дадено лице има постъпил сигнал, че има възможност да извърши престъпление, в случая търговия с вот. „Когато получим такива данни, сме длъжни да предупредим този, когото очакваме, че ще наруши закона.“

„Очаквам този (визира Борисов – бел. ред.) да бъде така добър да предостави на вас медиите, не на нас, тези декларации. Този човек е бил в ръководството на МВР и знае много добре за какво става въпрос, но говори небивалици“, заяви Рашков.

Включително отклонява вниманието на народа и медиите с палячовщини и циркове и призиви за бодливи животни на нечий стол.

Вътрешният министър окачестви изборите на 11 юли като най-честните досега, и като аргумент за това даде броят на образуваните досъдебни производства – 104 в сравнение с под 10 на предните избори.

Tagged

3 thoughts on “Рашков с разтърсващо разкритие за Борисов и купения вот! Затова сега му се привиждали таралежи!

  1. Бимбалов, това е приом на политиците…ще ви кажа но не докрай!
    Ако знаеш, кажи и то с именца, а не с абстракции.
    Другото е парламентарен фишек.
    Освен, ако не си станал ДИПУТРОЛ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *