Разкриха се! Цветанов похвали Доган за речта му и палаво му размаха пръст

България отблизо

Ахмед Доган казва, че страната ни не се нуждае от предсрочни избори, а що се касае до идеята му за програмен кабинет – имаме парламентарно мнозинство.

Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка с предложението на почетния председател на ДПС Ахмед Доган за програмно правителство без предсрочни избори, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

 

„Това, което казва Ахмед Доган, загрижен за всичко, което се случва както в Европа, така и в света – всяка държава трябва да бъде максимално концентрирана върху усилията и политиките, които трябва да прави, за да има стабилност. Що се касае за програмен кабинет, имаме парламентарно мнозинство. В немалка част от законопроекти, които не са част от управленската програма и не са в коалиционното споразумение, ние получава парламентарна подкрепа и от опозицията. Това показва действително национално отговорно поведение на някои от парламентарните групи, независимо, че са в опозиция на днешния парламент“, каза Цветанов.

От което стана ясно, че речта на Доган е била само за наивници. И е била презварително договорена с ГЕРБ.

Николай Слатински обаче каза нещата в по-прав текст. Болезнено прав. Явно властта съвсем го е закъсала, щом Асото пика на злото през тези 30 години, хидрологът-корупционер, вещаещият за пътя ни към Европа през Евразия, Биг Босът със самубитата мъжка секретарка, раздавачът на депесарски шутове, вечната рибена кост в гърлото на нормализацията на нашата държава трескаво се притичва на помощ…

Ах, как ми е писнало от тези вечни клоуни на бездарния фарс, изпълзяващи като от книги на Стивън Кинг!!!!

 

Те не се умориха да ни натрапват перверзните си предписания за вечен живот край одъра на слабеещото и креещо наше Отечество!

 

Българската многострадална демокрация затова е такава оскърбена и деморализирана, защото главните действащи лица в поругаванетго й нищо ново не са способни да научат и нищо старо не са в състояние да забравят.

Tagged

1 thought on “Разкриха се! Цветанов похвали Доган за речта му и палаво му размаха пръст

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *