Проф. Радулов издаде голяма тайна за гласуването в сряда. Вижте какво ще се случи

България отблизо
”Както я е подкарал Тошко Йорданов, в крайна сметка ще остане сам в ИТН. Защото неговият начин да разговаря с хората е монолози, изпълнени с ругатни. Чувам, че тези дни е станал много мек, любезен и обещаващ – че вече ще е диалогичен, че хората ще виждат често Слави, ще има концерти, разговорите ще са 24/7”.

Това заяви проф. Николай Радулов от напусналите „Има такъв народ“ депутати.

Експертът по сигурност е убеден, че сред останалите депутати в ИТН има хора с достойнство, които няма да гласуват с ГЕРБ, дори да не напуснат парламентарната група.

 

„Виждам страшното неудобство, че те действат против волята на избирателите си. Има откровени разговори, че ако няма да гласуват против правителството, поне ще се въздържат. Очаквам няколко души да излязат от парламентарната група, няколко души да гласуват „въздържал се“. Не бих споменал имена“, обяви проф. Радулов пред Bulgaria ON AIR.

Проф. Радулов отбеляза, че не му е обещавано нищо, за да напусне ИТН, а самият той отдавна е мислил какво решение трябва да вземе поради ред причини.

„На първо място – унижението, което аз и други колеги претърпяхме. Слави Трифонов съм го виждал два пъти. Този, който пренасяше неговите думи, се държеше отвратително и унизително – Тошко Йорданов. Непрекъснато ни се повтаряше, че ние сме никои и сме в този парламент заради Слави Трифонов, и както ни се каже, така ще гласуваме“, обясни той.

„Избирателите ни искаха да не допуснем ГЕРБ на власт, да се махнат Борисов и Гешев . Случващото се сега предизвика гнева на избирателите. Срещнах се с хората, които протестираха през 2020 г. и те ме попитаха: Защо тези хора правя точно обратното на това, което обещаха. Аз не съм отишъл в тази партия заради Трифонов, а заради хората. Няма как да напусна НС, за да дойде на мое място човек, който да гласува с ГЕРБ“, каза още проф. Радулов.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *