Проф. Маринов: Ако ДАНС огласи „доброжелателите“ на Радев, трябва да посочи името на Борисов

България отблизо
Няма как ДАНС да огласи „доброжелателите“, които са искали визитата на президента Румен Радев в Естония да бъде провалена, защото това означава, че трябва да бъде посочено името на министър-председателя. Това каза пред БНР проф. Александър Маринов, председател на Стратегическия съвет при президента.

„Нищо не се случва без указанието на министър-председателя. Той със собственото си двуличие говори едно, прави друго, но това не е прецедент… Безумие е да подаваш информация срещу собствената си страна. Противоречия могат да се решават по друг начин, не когато засягат подобни въпроси. Хората, които саботират това нещо, разсъждават от гледна точка на личен престиж и смятат, че президентът прави, за да извлече личен капитал от това нещо. Той няма нужда от такъв капитал, той има достатъчно друго капитал, ако говорим за доверие“, допълни той.

 

И допълни: „Когато се подготвят и провеждат такива посещения, се вземат всички мерки за сигурност… Президентът има три отрицателни теста за четири дни и след като е доказано, че не е носител на вируса, защо да бъде под карантина.

Tagged

3 thoughts on “Проф. Маринов: Ако ДАНС огласи „доброжелателите“ на Радев, трябва да посочи името на Борисов

  1. На всички е ясно кой е поръчителят!Режимът в България е авторитарен и диктаторски!Диктаторът Борисов управлява страната като своя собственост!Той дава,той взима,той уволнява,той назначава,той раздава от прозореца на джипа народни пари!Президентът му е като трън очите,защото Радев има широка подкрепа сред населението!Радев е достоен мъж и политик!Никога не е излъгал,никога не се е отметнал от думата си и принципите си!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *