Политологът със средния пръст Стойчо Стойчев се снима пред психиатрията и призова за оставка на д-р Цветеслава Гълъбова

България отблизо
Острието на ГЕРБ – политологът Стойчо Стойчев спретна грозна атака срещу шефа на Държавната психиатрична болница „Св. Иван Рилски“ д-р Цветеслава Гълъбова.

Той се снима пред лечебното заведение и поиска оставката на лекарката, като направи колаж. В поста Стойчев, който е преподавател в СУ написа следното

 

#блокада на #гълъбарника
#ОСТАВКА на буля Цвецка!
#цвецкавън от #лудницата Курило!
Всеки ден ще е така до оставката!
Обявявам #Курилоград за ЛУДНИЦА НА СВОБОДАТА без Цветеслава Гълъбова!

 

В поста си Стойчев е отбелязал, че се чувства решителен. Коментарите на хората, обаче не са в негова полза, се вижда от Фейсбук.  „Границата между нормалността и психичното заболяване е много тънка. Както виждам на този индивид му трябва спешно лечение“, пише Славея Маринова. Малинела Величкова пък отбелязва: „Изумена съм. Айде да го кажа възпитано – недостойно“.

Боянка Корнаджева смята: „Когато някой видимо изглежда пълнолетен, а показва поведение на кутре, което се мисли за санбернар, това как се нарича? Губи ми се социалноприемливата дума“.

 

Самата Цветеслава Гълъбова реагира, като написа лаконично: „Без коментар!“

 

Политическия анализатор Мира Баджева не се въздържа и отбеляза във Фейсбук: „Абе, кво става тука?! Малко ли му беше на този резилът със снимките му с размахания среден пръст (чието шерване спестих)?“.

 

Причина за атаката на Стойчев е, че д-р Цветеслава Гълъбова изпрати Отворено писмо до ръководството на СУ и поиска Стойчо Стойчев да бъде наказан заради средния пръст, който демонстративно показа на протестиращите при блокадата на кръстовището пред Румънското посолство.

 

Както е известно на публиката, доц. Стойчев е един от най-яростните защитници на статуквото и ГЕРБ.

Tagged

1 thought on “Политологът със средния пръст Стойчо Стойчев се снима пред психиатрията и призова за оставка на д-р Цветеслава Гълъбова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *