Пиар-експерт за интервюто на Борисов: Може да се ”хване” Десито Атанасова, може и ПКП-то, но не и завършил трети клас нормален човек

България отблизо
Тъй като неизбежно снимките от спалнята с пачките и пистолета ще се окажат действителни, екипът решава да действа. В стила им е да направят една врътка с джипката, пък той да обясни на някой от тулупските министри /най-добре на този на здравеопазването, че е най-свободен в момента/, как мистериозна красива дама е подредила пачките и ги е снимала.

Чуждестранните консултанти, обаче, чийто хонорар е около милион евро на месец, ясно дават да се разбере, че това са глупости, и че Борисов има нужда от реабилитация не само пред зрителите на джипката, но и пред доста притеснените „чуждестранни партньори“.

Така се стига до интервюто в голям германски вестник, така наречената „ехо кампания“, която се предполага да поизчисти проблема в и извън, и най-вече извън страната.
Вестникът, обаче, не се съгласява да му бъде просто изпратен текст за публикуване и се налага интервюто „да се проведе“, а поради езикова бариера, чуждестранният консултант не успява да го контролира.

Така се стига до просташкото интервю от което личи, че мистериозна дама се разхожда около резиденция Бояна с около един милион евра и десетина кюлчета злато, успява да проникне през охраната, натоварена като магаре, а вътре е лесно, защото тулупът е със свалена вътрешна охрана към красиви жени.

 

Та, прониква дамата, използва неговата заетост с държавни дела, нарежда пачки и кюлчета по шкафове и чекмеджета, необезпокоявана от никого, прави си фото сесията, пък после отново ги натоварва на магаренцето, пък се измъква, след като е удоволетворила някой човешки потребности на тулупа.

На този разказ може да се „хване“ Десито Атанасова, може и ПКП-то, но не и завършил трети клас нормален човек.

 

Световно известният международен ПР консултант си хапе ръцете от ярост, като чете на собствения си език даденото интервю и си вика:“ Каква я мислехме, пък каква стана….“
Танте Меркел и другите подобни адресати стоят в потрес пред прочетеното и осъзнават постепенно, че имат работа с изпраскан лъжец.

Средният български простак, обаче, макар и чел недочел си вика:“ Ей, голям ебач е нашето момче“ и отново си го чувства някак си близко до себе си.

А Международният консултант си прибира парите за услугата и се опитва да забрави този срамен период от кариерата си.

А за парите, хич да не ни е мъчно! В чекмеджето има за стотици подобни интервюта и консултанти, и пак ще останат…

 

Пиар-експертът Диана Дамянова, Фейсбук

Tagged

1 thought on “Пиар-експерт за интервюто на Борисов: Може да се ”хване” Десито Атанасова, може и ПКП-то, но не и завършил трети клас нормален човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *