Няма да повярвате кой се опитва да седне в креслото на Радев! На какво разчита унищожителят на Кремиковци и каква игра играе?

България отблизо
Александър Томов и проф. Лъчезар Аврамов са кандидатите за президент и вицепрезидент на партията ”Българска социалдемокрация – Евролевица” за предстоящите президентските избори в България, това съобщи в Националния пресклуб на БТА главният секретар на партията Димитър Митев.

Кандидатпрезидентската двойка беше представена от партията „Българска социалдемокрация – Евролевица“ и от движението „Заедно за промяна“.

От партията представиха и политическо решение във връзка с предстоящите избори за 47-мо Народно събрание и за президент на България. В него се казва, че „България изпитва ударите на тежка политическа криза“.

„За първи път през последните десетилетия два поредни парламента не могат да излъчат правителство и управление на страната. Въпреки конституционните си права, президентската институция също не можа да спре кризата. Това е главната причина, поради която партията „Българска социалдемокрация – Евролевица“ реши категорично да участва самостоятелно на предстоящите парламентарни и президентски избори“, се посочва в политическото решение на партията, представено на пресконференцията.

Националният съвет на „БСД – Евролевица“ и движението „Заедно за промяна“ издигат кандидатпрезидентската двойка на Александър Томов и на Лъчезар Аврамов, защото те са в състояние да обединят и да преодолеят политическите разделения, обясни Димитър Митев. Той добави, че двамата кандидати за президентските избори са основни автори на програми за ускорено икономическо развитие и за реформа в здравеопазването.

Според нас пък, Томов, известен повече като Лупи, или се стреми към парите за предизборна агитация, които му се полагат, или изпълнява нечия поръчка.

Той не бе избран за депутат, защото не му стигнаха гласове.

Как ще го изберат за президент?

Явно единствената му задача е да попречи на Радев.

Но просто няма как да стане!

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *