Нов бисер! Борисов щял да се пенсионира, но Радев не му давал!

България отблизо

 

„Щом хората, които минават ни ръкомахам, то значи сме направили нещо добро“, заяви бившият премиер заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Хаджидимово..

 

 

„Не им давам да влизат вътре, защото има пандемия и като се съберат много хора не е хубаво“, каза Борисов, който след това посети ремонтирания физкултурен салон в Хаджидимово.

След което, разбира се, влезе и единствен беше без маска.

„Ваксинирайте се! Това е единственото спасение“, призова още бившият премиер, който каза, че „70 и няколко процента като се минат вече ще е друго“.

„Гасете тока, че при тея цени на тока как ще го плащаме не знам“, пошегува се още Борисов.

„Вие сте учители, нали? Не се притеснявате, че ще ви изчегъртат, нали? Макар, че за първи път министър на образованието стана академик по време на министерстването в подопечно заведение.

Те нямат срам. Ние пък нямаме неизпълнено обещание“, каза още Борисов.

„Тъкмо реша да се пенсионирам и аз и те.. пак ни върнат“, заяви бившият премиер и лидер на ГЕРБ на свой симпатизант, който му се похвали, че вече е пенсионер. Докато Радев иска да е на власт, аз няма да се пенсионирам и ще се боря да го сваля!

„Компромати всякакви има, но и истини всякакви има“, допълни той.

„Продължават да си назначават свои хора, а има още малко време до изборите“, каза Борисов.

„Чувството на вина е чувство на отговорност. След като Кирил Петков не се чувства виновен, то тогава неговият началник да се чувства така.

Какво излиза – за тях законите са за другите хора и ако пречат, то трябва да се сменят“, така лидерът на ГЕРБ коментира случая с двойното гражданство на Кирил Петков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *