понеделник, август 28, 2023
Начало > България отблизо > Ново двадесет: Отмениха карантината на Борисов, а искат карантина за Румен Радев?!

Ново двадесет: Отмениха карантината на Борисов, а искат карантина за Румен Радев?!

България отблизо

Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ) отмени карантината на премиера Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от централата на ГЕРБ след отрицателни резултати на ПСР тестове в два последователни дни, съобщават от пресцентъра на регионалната инспекция.

Вчера СРЗИ наложи карантина на всички близки контактни лица на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков след положителен тест за Ковид-19.

При това положение, в задачата се пита защо от ГЕРБ настояваха и още настояват, че президента трябвало да е отговорен политик и да се карантинира, след като бил в контакт с висш военен командир, въпреки че след този контакт Румен Радев три пъти си прави тестове, като всичките бяха отрицателни?! А сега

На този въпрос май никой не може да отговори, но и никой не се опитва. Просто подминават с мълчание всичко. А сега се завърта и шлагерът, че Румен Радев бил в контакт и с полския президент Анджей Дуда, който също е заразен с коронавирус. Въпросът е колко пъти да им се обяснява, че президентът през ден си прави тестове и всичките са отрицателни?! А и нищо чудно след като минат два – три дена отново да започнат приказките, че президентът не изпълнявал разпоредбите на здравните власти и давал лош пример.

Само че хората вече разбраха кой дава лош пример. Това са ГЕРБ и пуделите на Борисов, които неистово хвалят Вожда си, а в същото време заклеймяват всяка крачка на Румен Радев. Това е лошият пример. Но хората виждат. И помнят. И няма да простят.

Tagged

2 thoughts on “Ново двадесет: Отмениха карантината на Борисов, а искат карантина за Румен Радев?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *