Нидал Алгафари се подигра с протестиращите: Само създават работа на чистачките да метат след тях!

България отблизо

Политическият пиар Нидал Алгафари коментира протестите и по специално Петото народно въстание.

В личния си фейсбук профил той посочи, че в Триъгълника на властта вече се събират само членове на новопоявили се партии, сдружения и НПО-та, а Европейският парламент далеч не се вълнува от това. Ето какво написа Алгафари: Приятели, в петък  се проведе петото величествено въстание, което събра 0,65 % от европейските представители пред същото , че и по малко съотношение на протестиращи спрямо населението на България. Какво ще ни рече това?

Европейският парламент хич не го еня за тази територия от Европейският съюз.

Европейският парламент, не възприема терзанията на малцината излезли на площада. Европейският парламент му трябват малко повече факти за да посочи някой като виновен за тежко криминално престъпление. Европейският парламент не ги посочва като престъпници, защото почнат ли от тук, ще трябва да завършат соченето до Брюксел. Европейският парламент се вълнува от други теми, но не и от  желанието на няколко дузини граждани да сменят правителство с неясно какво след него. Европейският парламент чака 60 и кусур процента тцъкащи, псуващи, хулещи фейсбук маниаци да се облекат и да излязат на площада и да покажат, че ги има.

От видяното през последните няколко дни стигам до заключението, че на протестите вече са само членове на новопоявили се партии, сдружения и НПО-та, които ползват малката Хайд парк трибунка за да бъдат евентуално забелязани.  Като не усещат забелязването си, щурмуват сградата на БНТ и трогателно я замерват с яйца и каквито зеленчуци има на пазара.

И не разбирам защо със зеленчуци и яйца? Каква е символиката? Каква е целта? Защото постигат само едно. Създават повече работа на леля Мара и Пенка! Те не са ви виновни за нищо. Имайте милост, велики въстаници!

Tagged

2 thoughts on “Нидал Алгафари се подигра с протестиращите: Само създават работа на чистачките да метат след тях!

  1. На този проблемът му е боклука по улиците, а не вижда боклука в Парламента!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *