Минчо Спасов: Защо главният прокурор не се самосезира за Джамбазки, а преследва контрабанда на арпаджик?

България отблизо
Необходима е широка „АнтиКюлче“ коалиция. Имаше желание да се редуцира презумпцията за невиновност, да се отстрани гаранцията за спазване на човешките права. Това каза адвокат Минчо Спасов в „Студио Х“ по 7/8 ТВ.

Всички помним как главният прокурор се обяви срещу чл. 8 от конституцията за разделението на властите. Сега се иска да се премахне презумпцията за невиновност. Задължително е участието на подсъдимото лице в наказателното производство.

Делото на КТБ не се дава възможност  на главния обвиняем г-н Василев да участва в производството чрез видеовръзка.

 

На 2 септември бяха арестувани хора като на сафари, на случаен принцип. Прокуратурата сега, обаче нищо не прави спрямо Ангел Джамбазки, който се вижда как хвърля бомби. Но главният прокурор се занимава с контрабанда на арпаджик по селата.

 

Лица се задържат 8 месеца по арестите без да се прави нищо по делата.  След като го пуснат, на другия ден пак го задържат, като му повдигнат още едно обвинение. Рибата се вмирисва от главата.

 

Има хаос и пълня некомпетентност в борбата с коронавируса. Но няма да го коментирам, защото майка ми почина преди 20 дни.

 

Срещу мой клиент Борисов заведе дело, защото го нарекъл арогантен. Поискахме психиатричен анализ на Борисов. Важно е да бъдем единни, защото има опасност да ни превърнат в самоизтрепващи се групи.

Tagged

1 thought on “Минчо Спасов: Защо главният прокурор не се самосезира за Джамбазки, а преследва контрабанда на арпаджик?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *