Методи Андреев иронично: Борисов отиде да рита мач и мълчи за греховете на кумеца си

България отблизо
Не е изненада, че от досиетата „Пандора“ излязоха имената на политици. Но ме изненада, че един от тях е Николай Младенов. Истината е, че той никога не се е занимавал с бизнес. В света на бизнеса е въпрос на избор да имаш подобни сметки. Но човек, който е бил винаги депутат, министър, на държавна служба и заплата, да има офшорна сметка, е меко казано странно. Това каза пред Фрог нюз бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев. Той допълни още:

„Не мога да кажа, дали това е законно. Той дълги години  Младенов бил на служба с високо заплащане. Може някой адвокат да го е посъветвал, че така ще плаща по-малко данъци.

 

Много е интересно защо е имал тази офшорка. Ако си бизнесмен, да кажем, че е нормално да забравиш някоя от фирмените си сметки. Но той не е бизнесмен. Колко още офшорни сметки е имал Николай Младенов, че да забрави за тази?!

 

В България моралът е твърде разтегливо понятие. Но Младенов трябва да обясни повече за тази офшорна сметка. Защо изобщо му е била необходима? Не зная дали е имал фирма на свое име. Какво ще каже сега неговият кум Бойко Борисов за своя кумец?! Според мен той мълчи, защото няма какво да каже първо за себе си. Би трябвало да се продължи това разследване. Следата безспорно е много интересна“, допълни той.

Борисов пък не коментира, а отиде да играе мач и му дадоха да вкара два гола.

Събитието напоително беше отразено в придворните сайтове.

Бойко се върна в спорта, чуруликат разнежено те.

А ние питаме какво става с политиката и кривата круша, до която ни докара?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *