Мая Манолова: Румен Радев е единственият кандидат-президент, който говори с гласа на народа. Подкрепяме го!

България отблизо
Енергийният министър оставя мините, заложени от Борисов, да гърмят една след друга. Искането ни за оставката му е знак към премиера Янев. Всеки кабинет е ефективен толкова, колкото е ефективно най-слабото му звено. Начинът по който се управлява енергетиката бърка в джоба на всеки един гражданин. Това заяви пред Нова телевизия лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме“ Мая Манолова.

Според нея е необходим смел министър на енергетиката, който „да разсече корупционните схеми и да освети далаверите в сектора”.

 

„Вижте какво се случи в икономиката, когато има смело поведение на министър в лицето на г-н Петков”, даде пример Манолова.

 

„Драстичното повишаване на цената на това влияе върху инфлацията и повишаването на цените на стоките от първа необходимост. Сметките на бизнеса ще доведат до фалити. Енергийният министър трябваше да участва в смяната на ръководството на борсата и на останалите държавни дружества свързани с енергетиката”, отсече тя.

 

„Ние категорично подкрепяме Румен Радев и Илияна Йотова за следващ мандат. Аргументите са ясни. Радев се държа достойно и единствен застана на страната на народа. Назначените от него министри не са свещени крави и не са безгрешни”, отбеляза лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме“.

Той подкрепи промяната и нас в борбата с мутрите.

 

Tagged

1 thought on “Мая Манолова: Румен Радев е единственият кандидат-президент, който говори с гласа на народа. Подкрепяме го!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *