Мартин Димитров: Подкрепата на леденото хоро от вицепремиер по време на пандемия е завършен идиотизъм

България отблизо
Вицепремиер Каракачанов, пращящото буре на модерния български патриотизъм, говори абсолютно неверни неща. Традицията с леденото мъжко хоро не е преживяла ”турско”, защото просто тогава не е имало такава традиция. Леденото хоро е нова традиция, подобна на мятането на пиратки от терасите, управление на държава от джип и прочее прояви на квази-мъжество.

Очевидно тези ледени танцьори, тези ковчежници на българщината, не могат да се сдържат на 6-ти януари сутринта да не треснат по една пърцуца, па после да се бухнат в реката. Ни пандемия, ни забрани може да ги спре, защото в крайна сметка ние сме българи и по колективна глупост трудно можем да бъдем победени.

Това написа в профила си във Фейсбук десният политик Мартин Димитров.

Освен, че говори неверни неща, което не е никаква изненада за човек от Държавна сигурност (не забравяйте откъде идва този „воевода“), вицепремиер Каракачанов подкрепи хорото.

 

Дори и да приемем, че този танц е своеобразен връх в новата ни национална идентичност, подкрепата му от вицепремиер по време на пандемия и рестрикции, е завършен идиотизъм.

Естествено, когато броят на болните след някой и друг ден отново се увеличи, вицепремиер Каракачанов, както и неговото Винету, няма да имат срам да благодарят на лекарите и да пищят наляво и надясно колко много се разчита на медиците.
Абсолютно безсрамни популисти!

Б.Р.

А ти какъв си г-н Димитров?

Скачай си върху политиците, но не и върху народа!

Нали очакваш този народ да гласува за теб?

Има да чакаш…

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *