Марешки в „Панорама“: Навални е преследван заради възгледите си, аз съм преследван заради това, че работя за българския народ!

България отблизо

Част съм от българския парламент, защото българските избиратели са ми поставили висока оценка, а други не са в парламента, защото са им поставили оценка „слаб 2“. За нас няма и сянка на съмнение за корупция. Ние гордо се изправяме пред българите и им казваме, че занапред можем да градим повече.

Това каза в предаването „Панорама“ по БНТ лидерът на „Воля“ и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

В момента съм подсъдим, защото сезирах органите за една незаконна постройка,където можеше да умрат невинни хора или деца, както се случи скоро в София. Нямам зависимости, чувствам се независим, защото съм помогнал на хората да не умират. Провалени политици вкарват тезата, че имам незаконни постройки, заяви той в отгоров на плахия въпрос на Бойко Василев за длета на Марешки с българската Темида.

Влизаме в една чиста патриотична коалиция с Валери Симеонов с ясното съзнание на хора, които могат да надмогнат егото си, с много ясна програма, която явно вцепенява мозъците на опонентите ни, за да влизат в такава кална кампания. Иначе можеше сам да си вляза в парламента. Всеки в политиката гледа да вземе парите на хората, а аз гледам да им дам. Разбрахме се, че занапред трябва да работим за поне 500 лева минимална пенсия, посочи Марешки, а водещият Бойко Василев изобщо не опонира на глупостите, които Марешки ръсеше в национален ефир. Малко преди старта на Панорама БНТ излъчи клипа на Марешки за горивата и аптеките му.

Българинът не се интересува от Русия и САЩ, а се пита има ли чисти политици. Казах, че съм българският Навални, защото той е преследван заради възгледите си в Русия, а аз съм преследван заради дейностите си тук. Постигал съм неща от нулата, борил съм се срещу бандитската приватизация, не ми харесва, че много хора в България са оставени под прага на бедността.

 

Няма да отстъпя никога от две неща – справедливост в цените на горивата, защото те влияят върху много неща, и безплатни лекарства за пенсионерите и за учениците. Няма да участвам в никакво правителството, ако не се изпълнят тези две неща, зарече се лидерът на „Воля“, по същия начин както се заричаше, че няма да подкрепи конституцията на ГЕР,Б а после я подписа, без дори да я е прочел.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *