Манолова най-после призна кой е предложил Пеевски за шеф на ДАНС. Имената ще ви изненадата

България отблизо
Станишев и Местан – председателите на двете парламентарни групи на мнозинството, предложиха Пеевски за шеф на ДАНС. След това всички мрънкаха, извиваха се – и те, и премиерът Орешарски и всички политически мъже. Човек не трябва да поема чужда вина. Използвах сарказъм, но очевидно е бил неуместен и ми се задава 7 години по-късно същият въпрос. Сгреших – и със сарказма, и с това, че го подкрепих.

Това заяви Мая Манолова от „Изправи се.БГ“ в ефира на телевизия „Евроком“.

 

Тя опроверга слуховете, които се тиражират в публичното пространство не само от няколко дни, но и от месеци насам. Едно от тях е твърдението, че Бойко Борисов й е помогнал да отиде на лечение в Германия. Операцията й обаче е била в българска болница.

 

„Не съм искала от Борисов да ми помага. Оперираха ме най-добрите лекари в ИСУЛ. Спокойна съм, че те не четат подобни канали. Обидно е за добрите български лекари да се намесва там името на Борисов. Операцията ми не е била в Германия и Борисов няма отношение към моето лечение“, категорична беше Манолова.

 

„Това е загуба на време, омерзително е. Призовавам Борисов да дойде в съда и да каже. Кога ме е лекувал от рак? Къде ме е лекувал от рак?“, допълни Манолова.

 

По същия начин тя опроверга и слуховете, че се развежда със съпруга си.

 

„Абсолютна лъжа е, че ще се развеждам. В моя Facebook има моя публикация, в която сме ние двамата с Ангел. Ако някой е искал да види, то е очевидно и е в социалните мрежи. Идеята е да се маже, да се обижда, да се клевети“.

 

Председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова заведе пет дела срещу ПИК и Ретро за общо 250 хил. лв. и едно дело срещу Антон Тодоров заради твърдения по адрес на Манолова. Ако делата бъдат спечелени, средствата ще отидат за благотворителност.

 

Манолова коментира и евентуалното разделение с майките от „Системата ни убива“. ФрогНюз припомня, че преди два дни от организацията публикуваха официална позиция, в която се разграничиха от „която и да е политическа или гражданска формация на предстоящите парламентарни избори , имаща нещо общо с така нареченото „Отровно трио“. Манолова обаче посочи категорично – това не отговаря на истината.

 

„Аз ги познавам, познавам проблемите им. Ние бяхме заедно, написах закона, който те искаха. Тези жени са част от мен“, отсече Манолова.

 

Това потвърдиха и пред ФрогНюз майките от „Системата ни убива“. Двуяко се тълкува становището им. Те заявиха категорично, че не се разграничават от Манолова като личност, но няма да подкрепят формация, имаща общо с „Отровното трио“.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *