Мажд Алагафари към нашите управници: Дреме му на Лавров за вас! Смешни сте!

България отблизо

„Изглежда, че при вас понятието ВЪЗПИТАНИЕ не съществува. Убеден съм, че първите седем години от безсмисления живот, който ви е дал Господ, са абсолютно безполезни, както за вас, така и за хората около вас“, обръща се към управниците журналистът Мажд Алгафари, по повод затварянето на въздушното пространство от България за самолета на Сергей Лавров, което попречи на визитата му в Сърбия.

Мама и Тати не са ви научили, че едно нещо, ако не става по един начин, то сигурно има друг. Опълчихте се на Лавров и казахте, че няма да го допуснете да премине през нашето въздушно пространство? Е, и? Ще му накривите шапката ли?

 

Лавров, ако иска, а сигурно ще го направи, ще покани сръбския си колега в Москва и това, което иска, ще го постигне. А вие, господа управници, разберете, че това, което правите, не е нищо друго освен нажежаване на отношенията на България с Русия, което е абсолютно безсмислено. Русия ще си остане Русия и щете или не, ще трябва да се съобразявате с нея и не само вие, а целия свят.

 

Дори сега, по време на специалната военна операция, целият свят се съобразява с Русия, макар и да не си го признава. Целият свят е настръхнал, че може да изкара най-кошмарната зима в студ и може би глад. Това, което правите, не е нещо по-различно от това, че обричате българският народ на живот по време на война и без да воюва.

Страшното е, че нито сега, нито после ще го проумеете. Ако се явите на изпит по дипломация, ще ви изхвърлят още преди да ви напишат двойка.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *