Кирил Петков за новата си партия: След 36 часа ще научите всичко!

България отблизо

Кирил Петков хвърли лека светлина по въпроса ще прави ли партия и остава ли в политиката.

Той беше в Благоевград и се срещна с ръководството на града и студентите.

И отново повтори, че докато е служебен министър няма да говори по политически теми.

„След 36 часа ще ви кажа моите планове с удоволствие. Имал съм много положителни разговори с президента. Обмисляме с Асен Василев как да продължим с промяната. Имаме тази енергия. Обсъждаме какво и как да го направим. Имаме идеи, но финализираме последните стъпки. Много ни е важно докато сме служебни министри да сме аполитични“, категоричен е Петков.

„Последният път като бях в Благоевград, преди  година и половина, бе като лектор в университета. Част от промяната може да е и под тази форма. Трябва да сложим правилните идеи при правилните хора, за да се случват нещата и без някой да е на някакво конкретно място“, смята той.

Петков заяви, че за тези 36 часа ще направят едно обобщение какво са свършили за този си мандат в икономическото министерство. „Също така ще се срещна с всеки един от екипа, с които работихме в Министерство на икономиката“, каза той.

„Платил съм 1 млн. лева като данъци. Абсолютно всичко съм си платил навреме и в България. Последните 12 години бизнесите са ми тук, всичко се изнася по света като експорт от България. Горд съм с това“, каза още Петков.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *