Кирил Маричков: Страх ме е на мястото на едните мутри да не дойдат други мутри, по-лоши!

България отблизо

Притеснявам се на мястото на едните мутри да не дойдат други мутри, не по-добри от тези, даже може би и по-лоши. Не ми харесва това, което се случва.

 Това каза пред БГНЕС музикантът Кирил Маричков, който коментира протестите за оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.  

 Не е вярно, че не харесвам протеста. Мутрите вън – много ми харесва. Само че не ми харесва това, че няма някакъв център, затова много се опасявам, че може да бъде използван протестът от други мутри. И на мястото на едните мутри е твърде възможно да дойдат други. От това се страхувам. Дано да не стане така, каза „щурецът”.  

 Ние винаги сме били мутраджийска държава, посочи още Маричков, но и като в стария лаф за оптимиста и песимиста изрази надежда, че жадуваната промяна ще стане факт.  

 „Не ми харесва това, което се случва.

Не ми харесва тази, на доста ниско ниво, вражда между Бойко Борисов и Румен Радев, между президент и премиер. Някак си в името на държавата трябваше да има някакъв вид разбирателство.

Не ми харесва това, че навсякъде стоят мутри и са вързани по някакъв начин и управляват или контролират нещата. Страхувам се, че това може да продължи да бъде така“, коментира музикантът.

Маричков, Маричков…

Ти, който беше галеник на управниците и преди 10-ноември и след това!

Ти, който възпяваше синия преврат от площада, а после се къпа в милиони 30 години, че и щерка си уреди в банята на изобилието, нямаш право да говориш за мутри!

Защото си им пял на ушенце!

И ще продължиш, който и да дойде на власт.

Тогава защо си се загрижил толкова?

Ако на теб ти харесват сегашните, на нас – не!

Спри и ти да промиваш мозъци!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *