Каракачанов нямало да се гръмне, защото имал…дископатия! Падението на една политическа класа!

България отблизо

Вчера не присъствах на Архангелова задушница, защото бях във военна болница. Имам две дискови хернии и вчера те се обостриха. Дископатията е опасно нещо.

Вчера се тиражираха фалшиви новини, че съм бил в прединфарктно състояние, че съм криел съм се от въпроси за акцията в ДАБЧ.

Виждате, че днес съм тук и съм готов да отговарям на всякакви въпроси. Това каза в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. „Атакуват ме по много причини. Преди няколко дни пак се тиражираха фалшиви новини. Разбрах, че годеникът на малкита ми дъщеря, щял да се занимава с модернизацията на армията. Аз имам само една дъщеря и нямам малка дъщеря. Моята дъщеря е щастливо омъжена. Не си нося пистолета, защото нямам намерение да се гърмя, но ако някой прекалява с клеветите за мен, ще го гръмне съдът. Вече съм се задействал по тази тема. Никой не ми се извини за доносите и лъжите по мой адрес. Тази седмица един политически ренегат разпространи и претопли твърденията на една госпожа, която не спира да пише доноси по мой адрес. Тази госпожа също се появи в една телевизия и не спря да говори лъжи. Тези атаки обслужват политиката на държавицата Македония, която продължава да мачка българите там“, разкри Каракачанов.

„Катя Матева е уволнена защото не е спазвала и изпълнявала законите, а не по политически причини. Тази госпожа е прикрила преписки и е отказвала да даде българско гражданство на наши сънародници с напълно редовни документи. Това може да се докаже много лесно. Не е вярно, че сме проявявали апетити към ДАБЧ. Досега ВМРО е имала двама представители начело на агенцията. Петър Харалмпиев е предложение на ОП и аз съм се съгласил с неговата кандидатура, но той не е член на нито една партия от коалицията. Той е представител на гражданската квота на ОП“, обяви министърът на отбраната.

Той не обясни обаче как дискова херния се лекува за един ден и защо вчера заяви, че в болница не е влизал, а това са журналистически измислици.

А ето и вчерашните му думи пред БЛИЦ:

Вицепремиерът Красимир Каракачанов се съгласи да коментира пред БЛИЦ слуховете за влошеното му здравословно състояние, които се ширят през последните няколко часа в социалните мрежи и дори в някои информационни сайтове.  Според твърденията на едни „източници“ лидерът на ВМРО е бил приет в Правителствена болница с високо кръвно, а според други – във ВМА с усложнена дископатия.  „Това са пълни глупости“, отрече пред репортер на БЛИЦ Каракачанов и перифразира известната фраза на американския писател Марк Твен, който казва: „Слуховете за моята смърт са силно преувеличени.“ „Дори и в момента, в който си говоря с вас, съм вкъщи. Не съм бил приеман в болница и не знам откъде са тръгнали тези слухове“, коментира още вицепремиерът Красимир Каракачанов.

На кого да вярваме и ние не знаем.

Tagged

2 thoughts on “Каракачанов нямало да се гръмне, защото имал…дископатия! Падението на една политическа класа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *