Каракачанов: Не се притеснявайте! Оставка на правителството изобщо не се обсъжда!

България отблизо
Вариант с подаване на оставка от страна на кабинета не се коментира. Рокади в редиците на управляващите и смяна на министри също не стои на дневен ред.

Това стана ясно от изявление на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Лидерът на ВМРО присъства на откриването на учебната година във Висшето военновъздушно училище „Георги Бенковски” в Долна Митрополия.

 

Вицепремиерът отговори на журналистически въпрос. Думите му идват по-малко от седмица, след призива на Каракачанов за диалог между президент и премиер и загатването за съставяне на експертен кабинет.

 

Лидерът на ВМРО коментира и партията на Цветан Цветанов – “Републиканци за България”, към която се присъединяват все повече кадри от редиците на управляващите. Днес премиерът Бойко Борисов също коментира случващото се.

 

“Може би създава някакви емоции в партията ГЕРБ и основателно. Когато някой, който е бил фактор, незаобиколим в тая партия, и в един момент реши да прави нова партия, а и на всичкото отгоре да почне да критикува, включително периоди и неща, в които е участвал, няма как да не ги дразни, но в политически план, какво ще промени, едва ли нещо значително“, заяви Каракачанов.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *