Какво се случва? Заплашиха Елена Йончева със саморазправа, а охраняват Нинова!

България отблизо

Няколко поредни анонимни заплахи е получила депутатката Елена Йончева. Някои от тях са доста сериозни и засягат и детето й.

Това издадоха от червената централа. Йончева не се изплаши и  пусна в социалната мрежа петицията, с която БСП настоява за проверка на качеството на магистралите. Искането на социалистите бе внесено в АПИ, а заради него срещу тях скочиха от строителния бранш и даже поискаха депутатски оставки. Последва намек от нейна страна, че е заплашвана заради което БСП й даде кола с шофьор.

Правителството и съответните служби се направиха, че не чуват и не й осигуриха никаква охрана. Все пак тя не е нито Доган, нито Пеевски и не е персона, за която трябва да се погрижат. Ако я ступа някой, тогава ще се затюхкат, а може да кажат и че е партийна постановка и е изяла боя от своите.

За сметка на това охрана беше сложена неочаквано на Нинова. Където и да отиде, край нея гъмжи от полиция.

В полицейщина и грубо погазване на правата и свободите на гражданите обвина властите лидерът на БСП Корнелия Нинова. От парламентарната трибуна тя обяви, че  на срещите й с граждани в Ямболско, където имаше протести заради унищожените животни, е имало засилено полицейско наблюдение.

 

„Уважаеми български граждани, бих искала да представя на вашето внимание някои факти, да припомня текстове от Конституцията и законите на страната, да задам четири въпроса на премиера Борисов и да направя един призив към вас. Вчера към 14.00 часа от пресцентъра на „БСП за България“ обявихме, че ще посетя село Малко Шарково, Голямо Шарково и град Болярово, за да се срещна със земеделските производители, чиито животни бяха убити заради съмнения за чума, а вечерта ще проведа открита среща с жителите на град Ямбол и областта“, уточни Нинова.

 

„Пристигайки в селото Малко Шарково, ме посрещна полицейски патрул. В Голямо Шарково ме посрещна друг полицейски патрул. Хората бяха изненадани, защото никога досега не са виждали толкова полицаи на едно място въпреки многобройните сигнали за грабежи и посегателства върху тях“, разказа Нинова.

 

„За най-голяма изненада, срещата ми в къщата на баба Дора, самотна възрастна жена, която живее на края на селото, също се проведе под полицейско наблюдение. Пред къщата й имаше полицейски патрул“, добави лидерът на БСП.

На тези обвинения отговори лично Цветан Цветанов.

На Нинова й се привиждат разни работи. Тя просто е срещнала патрулките, които охраняват селата. И цели дестабилизация на правителството!

Какви патрулки, каква охрана, какви пет лева?

Селата не са виждали жив полицай с години.

Те се появяват в Ямболско, само когато трябва да се евтаназира някое стадо.

А лицемерието в държавата вече стигна нивото на абсурда!

Tagged

2 thoughts on “Какво се случва? Заплашиха Елена Йончева със саморазправа, а охраняват Нинова!

  1. Станахме полицейска държава! Дебнат всеки инакомислещ, заплашват всеки противопоставящ се, цензурират пощите и писанията ни, целят да ни омаломощят и затрият. Как може да се противостои на това ли? Има един-единствен начин – ОСТАВКА! ВЕДНАГА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *