Извънредна пресконференция на ГЕБР малко преди края на изборния ден: Рашков жестоко погази закона, утре ще му търсим отговорност до дупка

България отблизо

Свидетели сме на безпрецедентен ден и изборен хаос от сутринта. Това заяви Тома Биков на извънредна пресконференция на ПП ГЕРБ.

„ЦИК реши да работи в 9 ч, при все че изборният ден започва в 7. ЦИК, която е контролирана от Радев, избяга от отговорност. Имаме блокирани машини, хора, които не са могли и са се отказали да гласуват… Затова регистрираме и най-ниската избирателна активност за последните 30 г“, добави той.

„За първи път в новата демократична история вътрешен министър излиза да прави кампания в полза на определени политически сили. Бойко Рашков, вместо да организира изборния ден, дава интервю в медия, където назовава поименно партията ни и агитира в полза на други партии. Явно е уплашен от резултата, който след малко ще научим“, каза още Биков.

„Рашков не получи желания резултат и 2 часа преди изборния ден излиза да агитира и отново погазва закона, което прави в последните 2 месеца и последната седмица. Този човек е опасен за демокрацията и ще му търсим отговорност още утре“, категоричен бе той.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *