Започна още едно разследване срещу Борисов! Народът иска още отговори къде са парите му!

България отблизо
Образувано е досъдебно производство за Барселона гейт, съобщи спецпрокуратурата. Разследването е за пране на пари. Това съобщи на пресконференция административният ръководител на Специализирана прокуратура Валентина Маджарова.

Барселона гейт бе един от трите сигнала заради които лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе извикан на разпит в полицията. От Спецпрокуратурата заявиха, че работят изключително интензивно по това досъдебно производство.

 

Разследва се пране на пари.

 

По информация на спецпрокуратурата първоначално е била образувана предварителна проверка по случая, която е прераснала в досъдебно производство. Борисов е бил разпитан в хода на проверката, но не и в хода на самото разследване.

 

Разследва се пране на пари. По информация на спецпрокуратурата първоначално е била образувана предварителна проверка по случая, която е прераснала в досъдебно производство. Борисов е бил разпитан в хода на проверката, но не и в хода на самото разследване.

 

Интересно е защо чак сега става ясно, че специализираната прокуратура работи по този случай, който иначе е от широк обществен интерес. По проверката не бе дадена никаква информация.

 

ФрогНюз припомня, че скандалът с къщата в Барселона избухна след разследване на каталунското издание “El Periodico”, което свърза името на Бойко Борисов с пране на пари. Ставаше дума за покупка на лускозна къща, в която живее Йовчева.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *