Журналистът Иван Бакалов попиля Борисов с въпроси за мистериозната госпожица под леглото му

България отблизо

Хората Радев ме сготвиха с помощта на една прекрасна госпожа, това е ченгеджийски номер. Не случайно той непрекъснато говори за чекмеджета. За мен случаят е приключен. 

Това каза премиерът Борисов по адрес на президента Радев по време на инспекция на строящ се пътен възел в страната.

 

„Човек като говори трябва много внимателно да мисли за себе си.

Аз съм готов и много пъти съм изяснил как коварно неговите хора (на Радев) ме сготвиха по един много елементарен начин с една прекрасна госпожа, която и да е, да щрака в мое отсъствие. Направиха го по перфектен начин. Шапка им свалям. Много добре бяха изучили ситуацията. Години наред са се готвили за един подобен момент. Грешката им беше, че пуснаха клипа, в който се снима спалнята, къщата, сервизните ми помещения, в мое отсъствие. Защо ще си държа пачки в чекмеджето, като до вратата на стаята има каса? Аз я заварих и тя още си стои там. Но като ченгеджийска операция я направиха фантастично. Не случайно само той (Радев) го повтаря, защото най-близко негово обкръжение го свърши. Някой записвал, пускал нещо незаконно.

А неговите записи и есемеси и прикриването на проверка са със законни специални разузнавателни средства. Като говорим за едните записи, ще говорим и за другите. Полза има ли от това? Не. За мен случаят е приключен. Не мога да отрека, че го направиха по брилянтен начин“, добави Борисов.

Ето какво попита журналистът Иван Бакалов в социалната мрежа:
Първо каза, че президентът го следил с дрон, сега пък госпожица от обкръжението на президента му щракала в спалнята. Е кой я пусна? И как е внесла пачки и злато, пък после ги е изнесла? И това няколко пъти от 2017 до 2019 г.? А записите пак тя ли ги направи?

Като си казал А, трябва да кажеш и Б. Кажи й името на госпожицата, всичко може да се докаже. Охраната знае кой влиза, а отвън записват и камери, и с имена се знае кой влиза.
По-рано Борисов викаше, че Доган поръчал да го убият. Сега президентът му пратил някоя да го снима.

Не знам, какви хора са тия, дето взимат Борисов насериозно като премиер?

 

Tagged

1 thought on “Журналистът Иван Бакалов попиля Борисов с въпроси за мистериозната госпожица под леглото му

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *