Д-р Цветеслава Гълъбова: Уволненото девойче плаче по медиите не за справедливост, а за парички

България отблизо
Днес бяхме обилно напоени с информация за дълбоката и депресивогенна лична драма на една блестяща с интелектуалната си семплост женичка, която беше обект на значително медийно внимание поради уволнение. И така аз разбрах, че сме си били имали Българска агенция за инвестиции.

 Проумях, че това, дето ни го приказват разни икономически корифеи, че инвестициите у нас са намалели, е грозна лъжа, фейк тъй да се каже. Че ние цяла агенция имаме. И днес уволнили шефката. И, рееееев, рев. Утре я очаквам в някой сутрешен блок. Та, потърсих сайта на тази агенция. Вярно, има я. Даже и бюджета й е качен на сайта. Ето го. Ето и защо реве девойката – 461 хил. лв. за заплати на 27 души персонал.

.

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова

А ето как се разписка Десислава Трифонова и орева всички медии
Бях уволнена без никакво предупреждение, министърът не каза каква е причината за отстраняването ми, не поискаха и отчет за свършеното. Бях буквално изгонена от агенцията – Стамен Янев нахлу в моя кабинет и ми каза да ”изчезвам”. Нямах време дори да си събера вещите. /А стига бе!/ Вещите, или документите в бюрото?
Това повтори по БТВ бившата вече шефка на Българската агенция по инвестиции.

„Министърът на икономиката Лъчезар Борисов ме назначи през 2020 г. Имам над 10 години опит в публичната администрация – в Министерството на финансите, ДФ „Земеделие“ и като съветник в Министерски съвет“,  разясни Трифонова.

 

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *