Д-р Гълъбова: Някакъв си уж социален антрополог се опита да ме убеди, че премиерът ни оставил да се наиграем на протести. А те не се ли наиграха вече на власт?

България отблизо
От bTV, чрез гласа на социалната антропология, научих, че сме нация/народ от инфантили, голяма част от които се срамуват, че са имали гражданска позиция, протестирайки повече от три месеца.
Чух и научих, че сме регресирали /пак купешка думичка/, че премиерът, понеже е тънък народопсихолог, ни е оставил да се наиграем на протести и всичко е отминало. И т.н. и т.н. социалантропологически мъдрости от водещ апологет на управляващите.

Дано си заслужава финансовото измерение за тази силно приведена и опасна за гърба на тази възраст позиция. Че иначе язък за плонжа.

 

Не съм гневна на този претенциозен господин, не е заслужил да влагам емоции в него. Мисля си какво му е на него като ходи по улиците, заобиколен от регресирали инфантили.

 

Явно се чувства по-комфортно в калинковата среда на войнстващия примитивизъм и уродливата посредственост, които доста му подхождат. Все пак като пропагандатор все още е далеч от образците. Трябва доста да се понапъне. Да побърза, че скоро ще трябва да обяснява от социалантропологически гледна точка как регресиралите инфантили изведнъж са направили рязък скок в развитието си и ще тича да се кланя на нови господари. Да внимава за ишиаса, на възраст е!

 

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова

Tagged

1 thought on “Д-р Гълъбова: Някакъв си уж социален антрополог се опита да ме убеди, че премиерът ни оставил да се наиграем на протести. А те не се ли наиграха вече на власт?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *