ГЕРБ с неочаквано предупреждение: Идват бунтове! Хората ще излязат на площадите!

България отблизо

„Ценовата криза бе изпусната още есента. Предупредихме, но не получихме никаква чуваемост от квази мнозинството, което бе тогава.

Говори се инфлация около 7-8%, но имайте предвид, че за най-необходимите продукти е около 20%.

Знаете ли кое е доказателството, че се знаеше още октомври, че ще има енергийна криза? Доказателството е, че единствено Комисията по култура – колкото и смешно да звучи това, предвиди в бюджета си увеличаване на компенсациите на цените на тока“, това заяви от парламентарната трибуна Тома Биков от ГЕРБ.

„Чуваме неадекватни обяснения от рода на „За мен инфлацията не е проблем“ – това са думи на Асен Василев. Взимат заеми, които ще предизвикат вторична инфлационна вълна. Това е необяснимо поведение. И още по-необясним е отказът на управляващата коалиция да коментира тази тема“, допълни той.

Биков предупреди, че в края на 2022 година проблемите пред България може да се окажат още по-големи и по-сериозно.

„Ако не вземете мерки, то няколко хиляди хора ще дойдат пред парламента и ще ви поискат сметка. Предупреждавам ви съвсем добронамерено. Аз съм бил в тази ситуация, в която пред парламента е имало хора. Не ви очаква нищо добро, ако не предприемете мерки. За съжаление нищо добро не очаква и българските граждани“, каза Биков.

Сега да очакваме ли и „спонтанен“ митинг на „Възраждане“?

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *