ГЕРБ пак се опита да ни надхитри! Вижте за кога искат да отложат изборите!

България отблизо

„Това е типична втора вълна, по-мощна от първата, защото и сезонът е грипен. Дано не се окаже, че много хора ще пострадат. Отиваме към масово заразяване, но трябва да направим всичко възможно да запазим здравето на хората“, с тези думи започна участието в „Беновска пита“ по Канал 3 проф. Михаил Константинов, анализатор и председател на Информационно обслужване.

„Трябва да внимаване да не се докараме като американците, те са глобално разделени. Всички заедно трябва да действат, защото вируса не подбира. В политическо отношение България не стои по-зле от останалите държави“, обясни той.    „Американците са много по-зле от нас, такава тежка криза е при тях, идиотия е, недопустимо. И българите почнахме да си губим ума, за съжаление“, допълни Константинов.

„В Европа машинно гласуване няма, където имаше, го изхвърлиха. Представете си при гласуване по пощата каква тайна на вота ще има?

23 май е напълно конституционна дата за изборите. И властта, и опозицията искат изборите да са на 28 март, никой не иска да удължава тази ситуация, нито да има предсрочни избори. България не трябва да отстъпва от позицията си за Северна Македония“, сподели още той.

23 май наистина е хубава дата за ГЕРБ. 24 е национален празник, хората ще изплащат абитуриенти, учителите ще оформят оценки.

Никой няма да иде до урните.

А гласовете пак ще ги брои Мишо!

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *