Ген. Мутафчийски: Скрих се от екран, за да не плаша хората. Няма да вляза в политиката, защото съвсем ще се уплашат, а аз милея за тях!

България отблизо

Председателят на НОЩ ген. Мутафчийски коментира поведението си през последната година, откакто е избран за отговорен в управлението на кризата.

„Когато премиерът издаде заповед за формирането на този щаб, каза: Истината и само истината. Аз говорех само истината, но тази истина будеше страх. Добре, намери се форма тази истина да е се казва чрез портала. Ген. Мутафчийски разказа как се чувства ден след ваксината Намериха се други форми тази истина да достига до хората“, коментира Мутафчийски и така отговори на въпрос защо е „слязъл от сцената“.

„Това е мое решение. Никой не може да ме накара да направя нещо, което не желая“, добави още той. Ген.-майор Мутафчийски каза, че се чувства смущаващо, но приятно, когато някой на улицата го спира и го поздравява.  Председателят на НОЩ не пропусна да спомене, че ваксината не променя ДНК-то ни.

„Аз не го познавам този човек и нямам отношение“, отговори той на въпрос какво мисли за проф. Атанас Мангъров, който е най-големият критик на Щаба.  „С проф. Ангелов се знаем от много години. Приятно съм изненадан от него като министър“, отбеляза той. „Не мисля, че политиката е моя битка. Нямам никакви намерения да се хвърлям в това. Не съм компетентен.“, заяви той.

Tagged

1 thought on “Ген. Мутафчийски: Скрих се от екран, за да не плаша хората. Няма да вляза в политиката, защото съвсем ще се уплашат, а аз милея за тях!

  1. Нищо от „неговата“ „истина“ не се случи! Опитват да я докарат с КАЛЕМА, но на Фона на съседните държави, Беларус, Сърбия, Гърция; само си показват Простотията, и изглеждат Нелепи?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *