Гарелов издаде ролята на Борисов в протестите. Задкулисните игра лъснаха!

България отблизо
Цялото поведение на партиите показва, че не ги интересуват вълненията на хората. Но в интерес на това да се представят добре на изборите партиите ще преориентират стратегията си съобразно силната COVID вълна. Това коментира пред Българското национално радио журналистът Иван Гарелов.

Според него служебното правителство не трябва да се страхува да смени министъра на здравеопазването заради Covid обстановката в страната.

 

„Всичко в България се политизира. Досега управляващите, сега опозиция, раздуват въпроса с пандемията, за да притеснят хората и да не излязат да гласуват.

Пропагандата на ГЕРБ и ДПС, те си разпределиха ролите – Бойко Борисов се опитва да атакува президента Румен Радев персонално, другите работят по партийна линия – опитват се да вменят на служебното правителство всички отговорности за това, което тежи на народа ни – цени, инфлация, ваксини“, добави той.

Според известния ни журналист, всички цивилизовани държави са въвели зеления сертификат.

У нас той се представя като тормоз над обществото, но всъщност обществото трябва да бъде предпазено.

Гарелов припомни, че Борисов дълго време е предизвиквал служебното правителство да въведе мерки, а в мига, когато те станаха факт, е насъскал свои хора да участват в протестите.

Преди малко и изгоненият силов министър на ГЕРБ Младен Маринов излезе с апокалиптична прогноза, че протестите могат да ескалират и да не бъдат овладени.

На тях обаче се виждат партийни лидери, повели малобройни чети, да трупат дивиденти чрез тормоз над служебни министри.

Незнайно защо Борисов стои на сянка и не аплодира мерките, които искаше.

Целта е да се удари една единствена политическа фигура – президента Радев.

 

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *