„Възраждане“ отправи люта закана към управляващите. Вижте какво щели да направят с…краката им

България отблизо

Ако тези вътре си въобразяват, че това, че имат мнозинство в парламента е нещо много постоянно, много дълбоко се лъжат, защото днес ще влезем и ще им зададем въпроси, а утре ще ги изнесем напред с краката.

Това каза по време на протеста срещу зеления сертификат на 12 януари пред Народното събрание депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев. Той е и зам.-председател на НС.

 

Ганев  уточни, че преди да е депутат и зам.-председател на парламента той е българин и трябва да е сред българите, когато изразяват недоволството си.

Думите се за изнасянето с „краката напред“ той обясни така: „32 години наблюдавате в това Народно събрание да се пълни и в следващия момент да си тръгват кой от кой по-голям национален предател. 32 години виждаме нашата държава в какъв упадък.

 

След години наред в т. нар. Европейски съюз България продължава да е най-бедната държава, благодарение на хората, които през всички тези години са били вътре в това НС, приемали са национални закони, които са равносилни на национално предателство. Крайно време тези хора да бъдат изгонени от там, след като не искат да си тръгват, след като хората дори отказват да гласуват“.

По думите му депутатите е зам.-председателите на НС не трябва да си въобразяват, че са на по-особена позиция.

Tagged

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *