Вижте КАКВО ще СПАСИ България! И ще е ИЗГОДНО за нас! СМАЙВАЩО е!

България отблизо

Задавали ли сте си въпроса защо Брюксел иска толкова много да ни вкара в нови капани като Шенген и Еврозоната, която цели да ликвидира нашата валута „лева“?

И защо ни внушават, че никой не можело да излезе от ЕС?  Въздейства ли ви циркът с Великобритания, която уж не може да излезе от ЕС?

Истината е, че отново ни заблуждават. И плашат.

Защото приказките, че не можем да напуснем ЕС, изобщо не са верни. Англичаните, примерно, могат да излязат веднага от ЕС. Ако поискат. Те обаче не искат, не защото не могат, а понеже се мъчат да запазят „привилегиите“ си в ЕС. А техните „привилегии“ се свеждат до това, Брюксел да им разреши да продължат необезпокоявано, да грабят от вече колонизираните страни в състава на ЕС.

Понеже всички знаем, че ЕС не е съюз на равноправни и суверенни държави. ЕС е съюз поробител. Досега три държави – Германия, Франция и Англия ограбваха всички останали. Без изключение. Ограбваха дори старите членки като Португалия, Испания, Гърция и дори Италия. Иначе защо италианците си избраха ново правителство, което не иска да получава заповеди от Брюксел? Защо Унгария, Чехия и Полша не искат да изпълняват заповедите на ЕС?

Само Борисов и Цветанов ги изпълняват. И затова Брюксел е готов да потопи протестите в кръв, но да запази тези двамата. Заедно с такива наглеци като Валери Симеонов.

Сега, след Брекзита трябва да останат две страни-колонизаторки. А Великобритания просто иска да запази правото си да ограбва другите, заедно с Германия и Франция. Затова все още не напуска ЕС. Докато Германия и Франция искат да лишат англичаните от тази „привилегия“.

А България може много лесно и много бързо да излезе от ЕС. Защото ние никого не сме ограбвали. Нас ни ограбват. Днес разни платени политолози и анализатори ни плашат, че ако искаме да излезем от ЕС трябвало да върнем еврофондовете, които сме изхарчили.

Добре. Но първо еврофондовете не са съвсем еврофондове. По простата причина, че половината от така наречените еврофондове са наши, български пари.

И второ, защото ако направим една банална сметка колко сме получили от ЕС и колко ЕС е ограбил от България с неизгодни договори и други „хватки“, ще се окаже, че Брюксел има да ни дава пари. А не ние на него. Вземете само златото и другите ценни метали, които изнасят от България? Ами ако трябва да ни го върнат, те доста ще се поозорят.

Така че да излезем от ЕС за нас ще е не само спасително. Но и изгодно.

Ето това трябва да разберем всички. И да престанем да се връзваме на лъжите, които ни пробутват соросоидите.

Автор Иво Македонски, istinata.net

Tagged

1 thought on “Вижте КАКВО ще СПАСИ България! И ще е ИЗГОДНО за нас! СМАЙВАЩО е!

  1. ВЪН ОТ ЕС И НАТО ОТ ТУК ЩЕ ЗАПОЧНЕ ВЪЗХОДА НА БЪЛГАРИЯ И НЕЙНИЯ НОВ ПЪТ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА БЕЗ ОПЕКУНИ ОТ ТУК НАТАТЪК НАРОДА ТРЯБВА ДА Е ПРОУМЯЛ ЧЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИМ БЕЗ ТЪНТА- МЪНТА И НЕ ВСЯКА КОЗА ЗА СВОЯ КРАК , А ДА БЪДЕМ ЕДИНИИ УСПЕХЪТ Е В ЕДИНСТВОТО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *